Husen

Under träden

Hyr hus i Kappelshamn

Stenhuset och Gula stugan

 
 
 


Stenhuset är nyligen renoverat.  Det har sängplats för sex personer och ett fullt utrustat kök med diskmaskin, induktionshäll, varmluftsugn, kylskåp och frys. Ett sovrum på övervåningen och ett sovloft över badrummet med vardera två 90-sängar och på entréplan en bäddsoffa med plats för två. Huset värms upp med öppen spis/kasett och luftvärmepump. Badrum med badkar, snålspolande WC och tvättmaskin. Tillgång till WiFi.


Den enklare Gula stugan har tre sovplatser, ett litet pentry med spis och kylskåp, kallvatten utomhus och tillgång till torrdass. Här passar det bättre att bo under årets varmare månader. Det finns betaldusch på Kappelshamns camping och IP ca sju minuters promenad från huset.


Det finns tillgång till parkering på tomten, på anvisad plats.

Båda husen har tillgång till grill och utomhusmöbler.

Rökning och pälsdjur är inte tillåtna.

Det är inte lämpligt att hålla fest, eller spela hög musik i anslutning till husen.   


Husen ligger på en stor tomt med flera boningshus, där ett större boningshus är bebott större delen av sommaren.  Tomten ligger i ett odlingslandskap, det förekommer därför ljud i form av jordbruksmaskiner men även bussar och ibland kan kalkbruket i Kappelshamnsviken höras.


Vid önskemål att hyra kommer ett kontrakt skickas via mail, för att bokningen ska registreras behöver kontraktet godkännas.


Vid frågor, eller hyresförfrågan, använd kontaktformuläret

till höger!www.kappelshamnsferie.se